GLAD PLEISTERWERK

Glad pleisterwerk is op dit moment een veel toegepaste afwerking. De bewerking met gips is één laags en wordt gebruikt voor het vlak en glad afwerken van wanden en plafonds. Glad pleisterwerk vormt veelal de basis voor een verdere afwerking met latex of decoratieve stukadoorstechniek. Door wanden volledig vrij te maken van de geringste oneffenheden krijgt u een perfect eindresultaat. Het Glad pleisterwerk is alleen geschikt voor ruimtes binnenshuis. Met een dikte die varieert van 2 tot 20 mm wordt gezorgd voor een perfect glad oppervlak. Glad pleisterwerk is geschikt voor diverse ondergronden, zoals bestaande wandafwerkingen, beton, steen, gipsplaten en stucplaten.

Plafond afwerking

Plafonds kunnen met verschillende technieken en producten worden afgewerkt. Van het traditionele spackplafond tot een heel klassiek plafond met lijsten en ornamenten behoren tot de mogelijkheden. Ook kunnen hele moderne plafonds met schaduwvoeg of verdiepte plint of gewoon een glad plafond worden vervaardigd.

Het voordeel van een gestukadoord plafond is dat hierdoor een ruimtelijk effect en een luxere uitstraling ontstaat. Voor de verdere afwerking kan worden gekozen tussen traditionele roltechnieken of moderne airless spuittechnieken.

Plafond afwerking

SIERPLEISTER

Sierpleister is een verzamelnaam voor diverse structuurpleisters. De meest bekende hiervan is spachtelputz. Sierpleisters zijn er in verschillende structuren en korreldiktes en zijn in alle gewenste kleuren te verkrijgen. Het is een kunstharsgebonden product en daardoor zo hard dat beschadigingen vrijwel nihil zijn. Sierpleisters zijn goed te reinigen en kunnen eventueel worden overschilderd met Latex. Het aanbrengen van sierpleisters vereist wel een vlakke ondergrond. Sierpleisters zijn zowel binnen als buiten toe te passen.