ADVIES OVER JE STUCWERK EN DE JUISTE BEGELEIDING

Bij Stuc Design Center Frits Kool kunt u terecht om de basis voor uw interieur te bepalen. In de showroom zijn diverse wand- en vloerafwerkingen in verschillende kleuren te zien. Om ervoor te zorgen dat u uiteindelijk de sfeer creëert die u in uw hoofd heeft, geven wij u graag uitgebreid advies. Onze voorkeur heeft dan ook om u persoonlijk in onze showroom te ontvangen om advies op maat te kunnen geven.

Bij Stuc Design Center Frits Kool kunt u ook inspiratie op doen voor het sanitair in uw badkamer, de wc-ruimte en de lampen in uw huis. Wij werken met vaste partners samen om het sanitair en/of de verlichting te installeren. Heeft u al contact met andere bedrijven? Dat is geen probleem uiteraard! Door onze jarenlange ervaring in het begeleiden van (grote) bouwprojecten, kunt u erop vertrouwen dat wij op de juiste wijze afstemmen met andere bedrijven. Daarnaast denken wij graag met u mee om een realistische planning voor uw nieuwbouw- of renovatieproject te maken.

EXCLUSIEVE STUKADOORS SHOWROOM VOOR (BINNENHUIS) ARCHITECTEN,  INTERIEURONTWERPERS, INTERIEURSTYlISTEN EN AANNEMERSBEDRIJVEN

Bent u zelf (binnenhuis) architect, interieurontwerper, interieurstylist of aannemer of heeft u zelf als particulier al contact gelegd met één van deze professionals? Wij vertellen u graag alles over de juiste ondergronden, de feiten en fabels over scheurvorming in nieuwbouwhuizen, Beton Ciré in natte ruimtes en over de onderhoud van een betonvloer in een woning.

Onze jarenlange ervaring in de branche zorgt voor een garantie van betrouwbaarheid op basis van kennis. Wij delen deze kennis graag met u om zo samen tot een succesvol project te komen. Tijdens de werkzaamheden van een project zullen wij waar nodig de lijntjes kort houden en jullie voorzien van de juiste adviezen en begeleiding.

Kom samen naar ons Stuc Design Center in Veenendaal om onder het genot van een goede kop koffie uw plannen te bespreken en verder uit te werken.

Advies nodig? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom. 
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het
    Privacybeleid en de
    Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.