Betonlook stucwerk

Betonlook is niet meer weg te denken uit het moderne interieur van nu. Het geeft een strakke, stoere en warme uitstraling door betonlook stucwerk te combineren. Bent u op zoek naar een decoratieve en speciale afwerking voor uw wanden, maar wilt u liever geen betonverf of behang op uw muur? Dan is betonlook stucwerk een zeer passende oplossing.

Betonlook stucwerk wordt veelal toegepast in badkamers of bijvoorbeeld als achterwand van een keuken. Uiteraard is het ook mogelijk om betonlook stucwerk als decoratieve wand in de woonkamer te kiezen. Een van de belangrijkste kenmerken van betonlook stucwerk is dat het goed te onderhouden en te reinigen is. Daarnaast heb je ook diverse decoratieve beton stucco’s, deze zijn dan niet waterdicht. Echter hebben ze wel precies dezelfde uitstraling als Beton Ciré of andere soorten betonstuc. Voordeel is dan wel weer dat deze decoratieve beton stucco’s niet het prijskaartje van een echte waterdichte betonstuc hebben.

Betonlook stucwerk is in veel verschillende kleuren en afwerkingen te verkrijgen bij Stuc Design Center Frits Kool. Maak een afspraak in onze showroom en wij vertellen u graag meer!

BETON LOOK STUCCO