WIE ZIJN WIJ?

Stuc Design Center Frits Kool is een bedrijf dat met veel passie bij elke opdracht mooi werk levert.

Na de stukadoorsopleiding werkt eigenaar Frits Kool 10 jaar bij een ‘ouderwetse’ leermeester in Amsterdam waar hij het vak echt geleerd heeft. De basis voor zijn vakkennis vindt zijn oorsprong bij KNAUF, ’s werelds grootste gipsproducent waar hij 12 jaar ervaring als commercieel technisch adviseur heeft opgedaan. Na jarenlang de branche internationaal te hebben verkend besloot Frits Kool in 2008 te starten als zelfstandige ondernemer. Juist deze ervaring is een garantie voor betrouwbaarheid op basis van kennis. Stuc Design Center Frits Kool is gespecialiseerd in exclusief decoratief stucwerk.

Met Beton Ciré (Beton Look) of Microtopping creëren wij een geheel unieke badkamer, keuken, vloer of wand en kiezen wij voor originaliteit in een geheel nieuwe tendens.

ONZE WERKWIJZE:

Stuc Design Center Frits Kool staat voor vakkundig werk dat met aandacht wordt uitgevoerd voor het beste resultaat. Het bedrijf concentreert zich op dienstverlening met een persoonlijke aanpak, speciaal afgestemd op de wensen van de klant.

  1. Een persoonlijk gesprek over de vele mogelijkheden in onze showroom of bij u thuis.
  2. Een advies afgestemd op de specifieke wensen van de klant.
  3. Een overzichtelijke offerte, geen verrassingen achteraf.
  4. Duidelijke afspraken en planning.
  5. Service, mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan lossen wij dit graag voor u op.