METAL STUC AFWERKING

Metal Stuc, ook wel metals, metaal stuc en vloeibaar metaal genoemd, is een luxe stucafwerking met echte metaalpoeder deeltjes door de stuclaag. Het product wordt aangemaakt met een twee componenten epoxy, de afwerking heeft uiteindelijk maar een dikte van enkele millimeters.

Door middel van de vele schuurtechnieken met vele soorten schuurpapier, krijgt de Metal Stuc uiteindelijk de uitstraling van een echte metalen wand. In werkelijkheid zitten er ook echt metalen in de muur, die ga je uiteindelijk dan ook weer terugzien in de eindlaag van je muur. De muur krijgt een prachtige glans en wij bepalen zelf de glansgraad door middel van de techniek en de productkeuze.

Het materiaal is geschikt voor zowel wanden en meubels en verkrijgbaar in de kleurvarianten Aluminium, Brons, IJzer, Koper, Messing, Tin en Zink.

Metal Stuc (kast) deuren

Metal Stuc effecten

Het is mogelijk om verschillende effecten te verkrijgen, afhankelijk van het gereedschap dat gebruikt wordt om het oppervlak af te werken en te behandelen met toevoegingen zoals roest, oud groen of ijzer oxide. Met Metal Stuc creëer je een unieke wand of meubel in je interieur, verander elk oppervlak in een edelmetaal naar je eigen creativiteit!

U kunt in onze showroom terecht voor meer informatie over dit mooie product en bijbehorende voorbeelden. U kunt de producten hier in het echt zien en een monster laten maken door ons.