Stucco’s, (glans) pleisters, Italiaans stucwerk, marmer stucwerk en Venetiaans stucwerk.

Er zijn vandaag de dag vele soorten stucco’s op de markt en er zijn diverse benamingen hiervoor. Maar wat is nou precies wat? Stuc Design Center Frits Kool verwerkt alleen producten van toonaangevende producenten, de bekende marktleiders van decoratief stucwerk. Bijna alle producten bestaan uit natuurlijke materialen en zijn ecologisch verantwoord en duurzaam. De reden hiervan is vaak de samenstelling van kalk met andere toevoegingen. Met een zeer breed assortiment aan stucco’s kunnen ongelofelijk veel unieke afwerking gecreëerd worden.

Natuurlijk is uiteindelijk de hand van de stukadoor en zijn eigen creativiteit in het werk een belangrijke factor tot een mooi eindresultaat. De meeste decoratieve afwerkingen vragen veel praktijkervaring, kennis, deskundigheid en de benodigde trainingen. De medewerkers van Stuc Design Center Frits Kool zijn op de juiste manier opgeleid en getraind om elk project tot een succes te maken.

STUCCO ASSORTIMENT

Een voorbeeld van een bekend stucco product is het Brander Stucco assortiment. Het Brander Stucco assortiment bestaat uit Stucco, Stucco Mat, Stucco Metallic en Stucco Beton. Ze zijn allen ingedeeld in 6 kleurgroepen, die gemakkelijk te combineren met NCS of RAL kleuren. Dit maakt het eenvoudig om een accentwand te combineren met een effen wandafwerking.

STUCCO MAT