MARMORINO STUC

Marmorino is een mooie, gladde, decoratieve afwerking dat dateert uit de Romeinse tijd. Het product is door de jaren heen steeds populairder geworden, doordat het waterdicht, ecologisch en duurzaam is. Bovendien is marmorino in alle ruimtes toepasbaar, ook in natte ruimtes zoals de badkamer. De hand van de stukadoor bepaalt de structuur en kleurnuances van het product.

De hechting aan de ondergrond is zeer goed en marmorino stuc is ademend, waardoor er transport van waterdamp kan plaatsvinden zonder dat de pleister beschadigd. De hoge kwaliteit van marmorino zorgt ervoor dat schimmels zich niet kunnen ontwikkelen. Marmorino is verkrijgbaar in bijna alle kleuren waarmee bijzondere en unieke creaties gemaakt kunnen worden.

EIGEN MARMERSTUC

Marmerstuc is een unieke creatie, die is ontworpen in ons eigen Stuc Design Center. Deze waterdichte gepolijste afwerking is waterdicht en ook toepasbaar in natte ruimtes. Het is in diverse kleursamenstellingen te maken en niet van marmer te onderscheiden. Het is ambachtelijk handwerk waarbij elke marmerader met onder andere een penceel wordt aangebracht en vervolgens in het stucwerk wordt geïntegreerd. Mede hierdoor is elk project uniek!

Vraag ons naar de diverse mogelijkheden, deze techniek is ook uitermate geschikt voor een bijzonder meubel of zuil.

 

MARMER STUC I.C.M. JEE-O