BETON CIRÉ

Waterdichte en naadloze betonlook is niet meer weg te denken uit ons interieur van nu. Beton Ciré is een betonstuc voor onder andere betonlook badkamers en kan op verschillende manier worden toepast. Beton ciré wordt ook wel gezien als een vervanging van de tegel. Het geeft een unieke en huiselijke sfeer aan elke ruimte.

Beton ciré komt oorspronkelijk uit Frankrijk en is al jaren een veel gebruikt product in Nederland. Naast een unieke en huiselijke sfeer, zorgt Beton ciré ook voor gemak. Het product is water- en krasbestendig en bevat geen voegen. Hierdoor is Beton ciré gemakkelijk te reinigen en onderhouden. Door het gebruik van een sterke 2-componenten coating om de Beton Ciré af te werken, is het product goed bestand tegen vocht en (vet)vlekken.

Beton ciré kan op bijna alle ondergronden worden aangebracht (mits de voorbehandeling goed is uitgevoerd) en is geschikt voor badkamers, keukens, woonkamers, vloeren, de schouw van een open haard, meubels en aanrechtbladen. Beton ciré is te verkrijgen is meer dan 76 standaard kleuren.

Graag laten wij u in onze showroom de mogelijkheden zien qua verschillende afwerking en kleuren.

BETON CIRÉ BADKAMER

MICROTOPPING

Microtopping is een cementgebonden product dat gebruikt wordt als afwerklaag voor het creëren van betonlook vloeren en wanden in onder andere badkamers, keukens en als eindafwerking op een meubel. Ideaal voor nieuwbouwhuizen én renovatieprojecten. Microtopping heeft een unieke samenstelling van cement en polymeer, waardoor het product geschikt is voor zowel binnen als buiten. Door de vele kleuren en verschillende applicatietechnieken, is elk project met Microtopping uniek. Het belangrijkste kenmerk van Microtopping is de mogelijkheid om doorlopende, naadloze oppervlakken te creëren.

Microtopping is goed bestand tegen veranderingen in het klimaat en gemakkelijk te onderhouden en reinigen. Bovendien kan Microtopping toegepast worden wanneer er vloerverwarming wordt gebruikt. Door zijn esthetische en onderhoudsvriendelijke kenmerken is microtopping ook geschikt voor winkels, showrooms, horecagelegenheden en openbare ruimtes. Met slechts een dikte van maximaal 3 millimeter, aangebracht door een specialist, is dit product in staat om elke omgeving van een heel nieuw, strak en sfeervol uiterlijk te voorzien.

Bekijk hier alvast de Ideal Work ‘Microtopping’ catalogus:

Catalogus Microtopping