WELKE BETON VLOER PAST BIJ U PROJECT?

Op zoek naar een naadloze en strakke Beton vloer? Dankzij onze diverse beton producten kunnen wij een geheel unieke en exclusieve beton vloer creëren voor zowel binnen als buiten. Stuc Design Center Frits Kool werkt onder andere met bekende producten als Forcrete microcement, Beton ciré en Valpaint. De vloeren zijn water- en krasbestendig en zijn gemakkelijk in onderhoud. Vanwege de vele verschillende kleuren, technieken en applicatie processen kunnen wij uw vloer volledig naar wens maken.

Forcrete microcement vloer

ANTWOORD OP UW VRAGEN OP BASIS VAN KENNIS EN ERVARING

Meer informatie over ondergronden, het proces, de diverse applicatie technieken en het onderhoud van een betonvoer? Of wilt u weten of de producten geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming? Kan het materiaal direct over een bestaande vloer heen gesmeerd worden? Zit er garantie op de producten? Het verschil tussen een gietvloer en een hand gesmeerde betonvloer?

Dit zijn allemaal vragen waarop wij graag antwoord geven. Door onze vele praktijkervaring, trainingen en cursussen en door middel van nauwe samenwerkingen met de leveranciers kunnen wij u hierover alles vertellen. Wij geven graag antwoord op uw vragen en daarnaast het nodige advies in onze showroom. Hier kunnen wij gelijk de juiste punten in werkelijkheid laten zien, kleuren tonen en monsters en samples aan u geven.

Geïnteresseerd in een betonvloer en op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het
    Privacybeleid en de
    Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    GESPAANDE BETONSTUC