BETONSTUC TRAP

Al eens gedacht aan een betonlook trap? De trap was vroeger vooral een middel, maar tegenwoordig is de trap vaak een eye-catcher in het interieur. Een trap bepaalt, doordat hij vaak erg zichtbaar is, voor een groot deel de uitstraling in uw huis. Om deze reden wordt er steeds vaker voor een betonlook trap gekozen. Strak, Stijlvol en slijtvast. Ook alleen het bekleden van de traptrede met betonlook behoort tot de mogelijkheden. Een betonlook trap is geschikt voor zowel trappen in een nieuwbouwhuis als de renovatie van een trap in bestaande woningen.

De betonstuc kan aangebracht worden over vele oppervlakten, wel zijn de ondergrond en voorbehandeling wederom essentieel bij een betonnen trap. Zo moet een trap bijvoorbeeld behandeld worden met een speciale epoxy behandeling. Daarnaast moet de trap ook gebruiksvriendelijk zijn. We kunnen spelen met de textuur van de betonstuc. Als de trap te glad gepolijst is, kun je eventueel sneller uitglijden. Daarom passen we de afwerking aan op het gebruik van het project.

Er is keuze uit diverse kleuren en soorten structuren. Kom naar de showroom van Stuc Design Center Frits Kool om te kijken naar de vele mogelijkheden, we kiezen de juiste afwerking graag met u uit.

TRAP WONING BETONSTUC