EXCLUSIEF STUCWERK

Stuc Design Center Frits Kool is gespecialiseerd in exclusief, decoratief stucwerk. Exclusief stucwerk is een verzamelnaam door diverse afwerkingen, die op vele manieren toegepast kunnen worden. Dit kunnen decoratieve afwerkingen zijn, maar ook functionele (bijv. waterdicht of natuurlijk), voor uw wanden en plafonds, in tientallen sprekende kleuren en stijlen.

NIEUWE MATERIALEN

‘Veel mensen weten niet welke technieken en materialen er allemaal bestaan’, merkt Frits Kool. ‘De tijd dat muren alleen bedekt zijn met spachtelputz of glad pleisterwerk, zijn voorbij.’ Neem nu bijvoorbeeld Stucco Metallic, dat een zachte, sfeervolle uitstraling geeft. Metalen deeltjes in het materiaal zorgen voor een lichtspeling, wat een subtiel spel van glans en lichtreflectie oplevert.

Nog meer prachtproducten zijn Beton Ciré of Frescolori: met een breed palet aan decoratieve kleuren en structuren en uitermate geschikt voor badkamers, keukens en toiletten. Dat komt omdat deze materialen  vuil- en waterafstotend zijn. Het toepassen van deze producten, op de juiste manier en op de juiste ondergrond, vereisen wel een stukje kennis en vakmanschap.

UNIEKE ‘STUC’ SHOWROOM

Onze showroom in Veenendaal bruist van inspiratie, informatie en creatie. Levendige kleuren en verrassende patronen geven een finishing touch aan uw interieur. Ontdek welk soort stucwand het beste bij uw huis past. Nostalgisch klassiek of strak decoratief? De juiste accenten scheppen bij u thuis de juiste sfeer.

Om het gehele interieur een mooie metamorfose te geven, werken we vaak samen met interieurstylisten. Het is namelijk belangrijk om een goed advies te krijgen om tot de juiste keuze te komen.

Neem een voorproefje en bekijk hier de verschillende mogelijkheden op het gebied van decoratief stucwerk.

DECORATIEF STUCWERK