SHOWROOM STUC DESIGN CENTER FRITS KOOL IN VEENENDAAL

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor de nieuwste trends op het gebied van plafond- en wanafwerking. Immers, het plafond- en wandwerk in uw woning vormt straks het decor waaromheen uw gehele interieur zich zal vormen. Van groot belang dus dat de entourage een afspiegeling wordt van wat u in gedachten hebt. Tevens zijn wij officieel dealer van onder andere JEE-O sanitair en Flos verlichting, hun collecties zijn ruimschoots te bewonderen in onze showroom.

Misschien heeft u nog niets in gedachten, maar wilt u puur inspiratie opdoen? Een bezoek aan onze showroom is de gelegenheid om kennis te maken met de uitgebreide mogelijkheden. U krijgt een omvattend beeld van de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van stucwerk.

Openingstijden en adres showroom:

Openingstijden showroom:
Onze showroom is geopend op afspraak, dan kunnen wij rustig de tijd voor u nemen. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak!

Bezoek onze showroom op onderstaand adres:

Kernreactorstraat 13-01
3903 LG Veenendaal

Afspraak showroom:

Onze showroom is dagelijks geopend om inspiratie op te doen. Wilt u meer informatie hebben, tekeningen doornemen of een vrijblijvend advies hebben?

Maak dan een afspraak, dan kunnen wij rustig de tijd voor u nemen. Bel of mail voor een afspraak!

Afspraak maken?

STUC SHOWROOM VEENENDAAL