BETON STUC AANRECHTBLAD

Op zoek naar een uniek, stoer en strak afgewerkt aanrechtblad? Combineer uw keuken dan met een betonlook aanrechtblad of achterwand. Met Beton ciré of Microtopping geeft u uw aanrechtblad een strakke uitstraling.

De betonlook voor uw aanrechtblad is in veel verschillende kleuren en afwerkingen te verkrijgen. Voor een aanrechtblad kunnen wij zowel bestaande als nieuwe aanrechtbladen voorzien van een betonlook afwerklaag. Echter zijn er wel een aantal ‘spelregels’ waaraan de constructie moet voldoen en vooral de voorbehandeling is erg belangrijk bij een aanrechtblad. Door middel van diverse applicatietechnieken, kunnen er ook diverse structuren gerealiseerd worden.

AANRECHTBLAD BETON STUC

DE ‘JUISTE’ VOLGORDE IS ESSENTIEEL VOOR HET ‘BESTE’ EINDRESULTAAT

De betonstuc op uw aanrechtblad wordt behandeld met een speciale 2-componenten coating, zo is uw achterwand of aanrechtblad bestand tegen vocht en tegen het spatten van vet of andere hardnekkige vloeistoffen. Dit zorgt ervoor dat een betonlook aanrechtblad gemakkelijk te onderhouden en te reinigen is.

Het is erg belangrijk dat de juiste stappen genomen worden om tot het beste eindresultaat te komen. Uw aanrechtblad of keuken moet immers wel volledig waterbestendig zijn, voldoen aan de kwaliteitseisen en gereed zijn voor dagelijks gebruik. Met de juiste producten, de juiste voorbehandeling en de juiste applicatie kan er een geheel naadloos aanrechtblad gecreëerd worden van betonstuc. Deze is uiteraard kras- en slijtvast! Het materiaal is echter niet geschikt om hete pannen op te zetten, hiervoor dient u een goede onderzetter te gebruiken.

Meer informatie over Beton Ciré en/of Microptopping op uw aanrechtblad of in uw keuken? We laten u in de showroom graag de mogelijkheden zien en geven u graag een passend advies.

Vragen over u aanrechtblad stucen? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag verder!
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het
    Privacybeleid en de
    Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Betonstuc bar