Forcrete microcement vloeren voor uw project?

Op zoek naar een krasvaste en onderhoudsvriendelijke betonlook vloer? Kies dan voor een Forcrete microcement vloer! Het product geeft een zachte en natuurlijke betonlook uitstraling, waardoor het product zeer geschikt is voor een moderne en stijlvolle betonvloer. Een absolute aanrader voor ieder interieur!

Wat is een Forcrete microcement vloer? 

Microcement van Forcrete is een hoogwaardig materiaal dat in een systeem van meerdere lagen wordt aangebracht tot een einddikte van maximaal 3 tot 4 mm. In tegenstelling tot andere toepassingen van microcement beschikt Forcrete over een waterdichte technologie, zodat elke laag van het Forcrete-systeem 100% waterdicht is zonder sealers. Het materiaal zelf zal geen schade oplopen door binnendringend water, dit is gegarandeerd vanuit de fabrikant.

Microcement van Forcrete is door zijn elastische vermogen minder bevattelijk voor scheurvorming en bovendien:

  • 100% waterdicht vóór de sealers worden aangebracht
  • Minerale uitstraling
  • Hoge chemische belasting
  • Krasvast

Microcement van Forcrete wordt niet gegoten maar met de hand gesmeerd, daardoor heeft iedere toepassing zijn eigen unieke betonlook uitstraling. Het microcement is extreem hard en daardoor uitermate geschikt voor intensief gebruik, hierdoor is het ook uitermate geschikt voor extreme belastingen op vloeren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een Forcrete microcement vloer, badkamer, keuken of meubel, dan geven wij u graag vrijblijvend advies.

Een microcement vloer van Forcrete voor al uw toepassingen

De Forcrete microcement vloeren worden veelal toegepast in badkamers om een naadloze en strakke look te creëren. Echter is de vloer ook geschikt voor onder andere uw woonkamer of keukenvloer!

Door de vele kleuren en verschillende applicatietechnieken, is elk project met Forcrete uniek. Het belangrijkste kenmerk van Forcrete microcement is de mogelijkheid om doorlopende, naadloze vloeren te creëren. Een microcement Forcrete vloer is goed bestand tegen veranderingen in het klimaat en is gemakkelijk te reinigen. Forcrete kan over een vloerverwarming systeem heen worden toegepast. Bovendien is een microcement vloer uitermate geschikt voor intensief gebruikte ruimtes, zoals winkels, horecagelegenheden en andere openbare ruimtes.

In onze unieke showroom laten wij u graag de uitgebreide mogelijkheden zien.

Toch al nieuwsgierig? Bekijk hieronder alvast enkele projecten.

 

 

Projecten

betonstuc vloer