Eindelijk, het is zover; de nieuwe website van Stuc Design Center Frits Kool is live!

Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. We nodigen je dan ook graag uit om een kijkje te nemen.

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Zoals je kunt zien is de gehele ‘look en feel’ van de website veranderd, ook ons logo is hierbij gelijk vernieuwd! De nieuwe website laat zien wie we zijn, wat we allemaal doen en vooral wat we allemaal maken. Onze diensten zijn uitgebreid en de website laat tevens zien dat we naast stukadoren, ook allerlei producten aanbieden. Hierbij valt te denken aan JEE-0 sanitair, Flos verlichting en allerlei op maat gemaakte meubels met stucwerk.

Naast onze traditionele diensten op het gebied van stukadoren, zijn nu ook onze decoratieve afwerkingen allemaal toegevoegd. Onder het menu ‘decoratief’ kunt u hier meer over lezen en daarnaast vooral inspiratie op doen. Tevens is er ook meer informatie te vinden over onze ‘stuc’ showroom in Veenendaal. Hier kunnen wij u alles laten zien op het gebied van stucwerk. Op onze nieuwe website geven wij jullie alvast een voorproefje.

We stellen jouw feedback enorm op prijs

We zijn nu live en achter de schermen wordt er nog druk verder gewerkt aan het uitbreiden van de website. Komende maanden hopen we dan ook de site verder te optimaliseren en uit te breiden met nog meer informatie over onze diensten en producten. Daarnaast zullen wij meer projectenfoto’s gaan toevoegen in de toekomst, zo kan iedereen op onze website leuke ideeën en inspiratie op doen.

Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs. Mailen kan naar info@fritskool.nl. Je kunt natuurlijk ook een reactie achterlaten in ons contactformulier.

Contact met ons?